'Idool 2007': 'That Will Make My Day' van Esther (filmpje!)

zondag 27 mei 2007

Vrijdag werd Dean Dellanoit uit Geraardsbergen de grote overwinnaar van 'Idool 2007'. Esther Sels uit Laakdal moest de duimen leggen voor het nieuwste meisjesidool in wording. Maar ongetwijfeld horen we binnenkort méér van haar...

Beid

e finalisten hadden een single ingezongen voor de finale. Wie won, mocht zijn single meteen uitbrengen én kreeg een platencontract aangeboden van Sony-BMG. Dean heeft dat contract ondertussen op zak en 'So Many Ways' ligt binnenkort in de platenzaken. Momenteel is het nummer al te downloaden via de Idool-website.

De single van Esther Sels, 'That Will Make My Day', wordt dus niet meteen een single. Maar Vlaanderen verwacht overduidelijk meer van deze frisse verschijning mét zwoele stem.

TV-Visie laat je alvast kennis maken met de fijne stem en dito verschijning van Esther. Onderaan zie je het filmpje van Esthers optreden in de 'Idool 2007'-finale. Ze zingt háár single: 'That Will Make My Day'.

Is Dean de verdiende winnaar van 'Idool 2007'? Laat je stem horen in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers