'Idool 2007': 'That Will Make My Day' van Esther (filmpje!)

zondag 27 mei 2007

Vrijdag werd Dean Dellanoit uit Geraardsbergen de grote overwinnaar van 'Idool 2007'. Esther Sels uit Laakdal moest de duimen leggen voor het nieuwste meisjesidool in wording. Maar ongetwijfeld horen we binnenkort mr van haar...

Beid

e finalisten hadden een single ingezongen voor de finale. Wie won, mocht zijn single meteen uitbrengen n kreeg een platencontract aangeboden van Sony-BMG. Dean heeft dat contract ondertussen op zak en 'So Many Ways' ligt binnenkort in de platenzaken. Momenteel is het nummer al te downloaden via de Idool-website.

De single van Esther Sels, 'That Will Make My Day', wordt dus niet meteen een single. Maar Vlaanderen verwacht overduidelijk meer van deze frisse verschijning mt zwoele stem.

TV-Visie laat je alvast kennis maken met de fijne stem en dito verschijning van Esther. Onderaan zie je het filmpje van Esthers optreden in de 'Idool 2007'-finale. Ze zingt hr single: 'That Will Make My Day'.

Is Dean de verdiende winnaar van 'Idool 2007'? Laat je stem horen in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers