'Idool 2007': steun Esther en Dean in eigen dorp!

woensdag 23 mei 2007

De twee gelukkigen zijn bekend en de grootse finale liveshow belooft spectaculair te worden! Want onze twee uitverkorenen geven eerst een optreden in hun thuishaven om daarna per helicopter overgevlogen te worden naar de VTM-studio in Vilvoorde!

I


n de hometowns van Dean en Esther maken ze zich volop klaar voor de grote finale! Alle fans kunnen er de laatste liveshow op groot scherm volgen en genieten van een performance van hun favoriete finalist!

Dean live in Geraardsbergen
Vrijdag 25 mei is het de finale van Idool 2007 en speciaal voor deze gelegenheid brengt jouw idool een spetterend optreden in zijn thuisstad. Wil je dit spektakel niet missen dan moet je vrijdag 25 mei afzakken naar de Markt in Geraardsbergen. Omstreeks 18u00 wordt de avond gestart met animatie en een dj-set en om 19u00 geeft Dean een optreden uit zijn idoolrepertoire. Tussen 19u30 en 20u30 is er de nodige ambiance verzekerd door een dj! De tv-uitzending zelf kan op de Markt LIVE gevolgd worden op groot scherm.

Esther live in Laakdal
Vrijdag 25 mei is het de finale van Idool 2007 en speciaal voor deze gelegenheid brengt jouw idool een spetterend optreden in haar thuisstad. Wil je dit spektakel niet missen dan moet je vrijdag 25 mei afzakken naar het kerkplein in Klein-Vorst. Omstreeks18u00 wordt de avond gestart met animatie en een dj-set en om 19u00 geeft Esther LIVE een optreden uit haar idoolrepertoire. Tussen 19u30 en 20u30 is er de nodige ambiance verzekerd door een dj! De tv-uitzending zelf kan op het kerkplein LIVE gevolgd worden op groot scherm. 

Wie wordt 'Idool 2007'? TV-Visie wil het weten: Klik hier om te stemmen.

Jouw mening over 'Idool 2007' kan je nog tot na de finale kwijt in het speciale TV-Visie Forum rond 'Idool 2007'. Hou je vooral NIET in.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers