'Homo Universalis' op verplaatsing

vrijdag 17 januari 2020
Foto: Eén - © VRT 2019

'Homo Universalis', de populaire rubriek van 'Iedereen Beroemd', is vanaf 24 januari terug met een nieuw seizoen. In de spelrubriek op Eén gaan 100 nieuwe mannen en vrouwen dagelijks een uitdaging aan in de hoop gekroond te worden tot de nieuwe homo universalis.

Aardappels opvangen op een vork, een espadrille zo ver mogelijk wegschoppen, een ketting maken met elastiekjes, zoveel mogelijk uienringen snijden. Dat kunnen alleen maar spelletjes in 'Homo Universalis' zijn. Nieuw dit jaar is dat die proeven zich af en toe op een andere locatie zullen afspelen. Zo krijgen de kandidaten al zeker een week lang opdrachten op een ijspiste.


Voor de rest blijft het concept onveranderd. Elke dag valt iemand af tot er maar één kandidaat overblijft: dé homo universalis. De winnaar van het spel mag een jaar lang gratis op reis. Walter Grootaers zal ook dit seizoen de onverbiddelijke scheidsrechtersstem zijn.

Bron: Het Laatste Nieuws

iedereenberoemd

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers