Hoe kwamen Mathias en Staf aan dat perfecte 'Lichaam van Coppens'?

woensdag 5 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Je kon er de voorbije week niet buiten: het lichaam van Coppens is grondig gerenoveerd. Niet alleen het programma zelf, maar ook het lichaam van Staf en Mathias. Hun sixpack was de voorbije week overal te bewonderen.

In de eerste twee afleveringen van dit seizoen werken de broers verder proeven uit rond dat perfecte lichaam, en doen ze uit de doeken wat ze moesten doen én laten om op amper twee maanden onderbroekenmodel te worden.


Dat deden ze samen met een team coaches: professor Hespel van KULeuven, diëtiste Marlies Huysentruyt en sportcoaches Jan, Thys en Jonathan hebben hen begeleid van hesp naar hunk. Droge worst, een portie gemengd, de Duveltjes: dat was wekenlang taboe. Alleen twee maand soep, rijst en kip en heel, heel, héél veel trainen.

Maar Staf en Mathias zijn niet alleen onderbroekenmodel. Ze worden ook ‘kalenderboys’ voor een échte kalender. Want Staf en Mathias legden in speciale fotoshoots hun lijven vast in het begin van de proef en op het einde, twee maand later. En die shoots lopen niet zonder gevaar. Als Mathias als stoere cowboy wil poseren met een shetlandpony, blijkt het dier zijn lichaam wel héél lekker te vinden. Is de eerste blessure van het nieuwe seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' een feit?

Uiteindelijk verzamelen Staf en Mathias  een mooie reeks 'voor' en 'na' foto's. Zonder sixpack en mét sixpack. 12 om precies te zijn. Voor elke maand één. Zo kunnen ze nog elke dag van het jaar genieten van hun resultaat. Maar dat kan u ook: de kalenders zijn vanaf dinsdag 11 september voor 7 euro te verkrijgen in Het Kruidvat. Die 7 euro gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.

'Het Lichaam van Coppens', vanaf donderdag 6 september om 20.25 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hlvc

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers