Hoe kwamen Mathias en Staf aan dat perfecte 'Lichaam van Coppens'?

woensdag 5 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Je kon er de voorbije week niet buiten: het lichaam van Coppens is grondig gerenoveerd. Niet alleen het programma zelf, maar ook het lichaam van Staf en Mathias. Hun sixpack was de voorbije week overal te bewonderen.

In de eerste twee afleveringen van dit seizoen werken de broers verder proeven uit rond dat perfecte lichaam, en doen ze uit de doeken wat ze moesten doen én laten om op amper twee maanden onderbroekenmodel te worden.


Dat deden ze samen met een team coaches: professor Hespel van KULeuven, diëtiste Marlies Huysentruyt en sportcoaches Jan, Thys en Jonathan hebben hen begeleid van hesp naar hunk. Droge worst, een portie gemengd, de Duveltjes: dat was wekenlang taboe. Alleen twee maand soep, rijst en kip en heel, heel, héél veel trainen.

Maar Staf en Mathias zijn niet alleen onderbroekenmodel. Ze worden ook ‘kalenderboys’ voor een échte kalender. Want Staf en Mathias legden in speciale fotoshoots hun lijven vast in het begin van de proef en op het einde, twee maand later. En die shoots lopen niet zonder gevaar. Als Mathias als stoere cowboy wil poseren met een shetlandpony, blijkt het dier zijn lichaam wel héél lekker te vinden. Is de eerste blessure van het nieuwe seizoen van 'Het Lichaam van Coppens' een feit?

Uiteindelijk verzamelen Staf en Mathias  een mooie reeks 'voor' en 'na' foto's. Zonder sixpack en mét sixpack. 12 om precies te zijn. Voor elke maand één. Zo kunnen ze nog elke dag van het jaar genieten van hun resultaat. Maar dat kan u ook: de kalenders zijn vanaf dinsdag 11 september voor 7 euro te verkrijgen in Het Kruidvat. Die 7 euro gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.

'Het Lichaam van Coppens', vanaf donderdag 6 september om 20.25 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
hlvc

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers