Gunther Levi ('Familie') papa van dochter Bo

woensdag 18 maart 2015

Zanger/acteur Gunther Levi en zijn vriendin Charlotte Nollet zijn dinsdagavond de trotse ouders geworden van een dochter Bo. In een korte mededeling laat de 'Familie'-acteur weten dat moeder en dochter het uitstekend stellen.

Bo weegt 4,135 kg en meet 53 cm. Voor Gunther is het inmiddels de derde keer dat hij vader is geworden, maar de eerste keer van een dochter. Twee en half jaar geleden schonk  Charlotte hem een zoon Otis, en uit een eerdere relatie heeft hij ook nog een andere zoon Tommie (11 jaar).


Veel tijd om te genieten van het vaderschap heeft Gunther niet, want de komende dagen wordt hij opnieuw verwacht op de set van 'Familie' én is hij 'Op stap' met De Romeo's, die momenteel intens promotie voeren voor hun gelijknamige nieuwe cd.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Snackmasters' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Marcelo Ballardin en Roger Van Damme proberen zo goed mogelijk de smaak van een echte Giant uit de Quick na te bootsen. Ruth Beeckmans gaat bij het bedrijf op zoek naar het geheim achter de snack en Koen Wauters polst hoe de chefs het er vanaf brengen. Spannend!

'Snackmasters', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers