Goed nieuws voor de fans van '#LikeMe'

vrijdag 10 januari 2020
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Nog voor de nieuwe afleveringen van de populaire jeugdserie '#LikeMe' te zien zijn op Ketnet, kondigt de VRT al meteen een derde seizoen aan. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Het verhaal speelt zich af op een middelbare school en volgt het leven van enkele tieners. In plaats van te praten over wat ze meemaken, zingen ze telkens bekende Nederlandstalige liedjes. Op die manier maken kinderen kennis met het Nederlandstalige repertoire.
'#LikeMe' is overigens niet de eerste serie die al een derde seizoen krijgt nog voor het tweede op tv komt, dat gebeurde eerder ook al met de populaire Eén-serie 'Dertigers'.

Het tweede seizoen van '#LikeMe' is vanaf zondag te zien op Ketnet.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers