Goed nieuws voor de fans van '#LikeMe'

vrijdag 10 januari 2020
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Nog voor de nieuwe afleveringen van de populaire jeugdserie '#LikeMe' te zien zijn op Ketnet, kondigt de VRT al meteen een derde seizoen aan. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Het verhaal speelt zich af op een middelbare school en volgt het leven van enkele tieners. In plaats van te praten over wat ze meemaken, zingen ze telkens bekende Nederlandstalige liedjes. Op die manier maken kinderen kennis met het Nederlandstalige repertoire.
'#LikeMe' is overigens niet de eerste serie die al een derde seizoen krijgt nog voor het tweede op tv komt, dat gebeurde eerder ook al met de populaire Eén-serie 'Dertigers'.

Het tweede seizoen van '#LikeMe' is vanaf zondag te zien op Ketnet.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amerika, eind jaren 30. Henri Young wordt in de gevangenis van Alcatraz opgesloten omdat hij vijf dollar heeft gestolen om zijn zusje eten te kunnen geven. Hij probeert te ontsnappen, maar wordt gevat en wordt het slachtoffer van gevangenisdirecteur Milton Glenn. Henry brengt drie jaar in een isoleercel door, wordt regelmatig geslagen en ziet geen greintje licht. Wanneer hij eindelijk de toelating krijgt om naar de andere gevangenen terug te keren, vermoordt hij degene die hem heeft verraden voor het oog van honderden getuigen. De gaskamer lijkt onafwendbaar. Henri zal immers voor moord met voorbedachten rade veroordeeld worden. Maar dan wordt zijn - naar alle schijn hopeloze - zaak toevertrouwd aan de beginnende advocaat James Stamphill.

'Murder in the First', om 23.25 uur op Eén.

Dossiers