Geen Vlaamse talkshow voor Matthijs Van Nieuwkerk en Evi Hanssen

woensdag 19 februari 2020
Foto: © BNNVARA 2019

Door het ontslag van VRT-directeur Peter Claes gaat de geplande talkshow van Matthijs Van Nieuwkerk, bekend van 'De Wereld Draait Door', en Evi Hanssen zo goed als zeker niet door.

Peter Claes wilde de populaire Nederlandse presentator graag naar Vlaanderen halen en ook Van Nieuwkerk zelf zag dat zitten, maar in december werd Claes op non-actief gezet en zijn er geen gesprekken meer gevoerd. Nu Claes niet meer voor de VRT werkt, lijkt de nieuwe talkshow wel heel veraf en is de kans klein dat we van Nieuwkerk binnenkort aan het werk zullen zien op de Vlaamse tv.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers