Geen 'VIPS' meer op VTM?

vrijdag 11 augustus 2006

Komt er dan toch geen vervolg op het dagelijkse showbizzprogramma 'VIPS'? VTM is immers zo tevreden over het zomerse 'Splash' dat het programma ook in september een vaste plaats in het programmaschema krijgt. Het verfrissende actualiteitenmagazine van VTM zou op hetzelfde tijdstip blijven doorlopen

Mete

en komt dan ook de vraag wat er gaat gebeuren met het gelijkaardig showbizzmagazine 'VIPS' waarvoor presentatrice Rani De Coninck naar VTM kwam. De VTM-top bekijkt momenteel de (onzekere) toekomst van 'VIPS' dat in het voorjaar nooit een groot publiek kon boeien. Voor Rani liggen er al wel nieuwe plannen op tafel. Zij zou in het najaar een nieuw lifestyle-programma voor VTM presenteren.
 
Bron: HLN

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers