Geen 'The Voice Live' in Hasselt door tegenvallende ticketverkoop

dinsdag 20 maart 2012

De liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' die zondag 8 april zou plaatsvinden in de Ethias arena in Hasselt is afgelast. Reden daarvoor is een tegenvallende ticketverkoop. Ter vervanging zullen wel drie kleinere concerten worden georganiseerd in Wieze, Oostende en in Leuven.

De ticketverkoop voor 'The Voice Live' in Hasselt verliep minder goed dan gedacht. Daarom werd besloten om het evenement af te blazen en te vervangen door drie kleinere concerten in de Brabanthal (Leuven), Oostende (Kursaal) en Wieze (Oktoberhallen). Concrete data zijn er nog niet. Alle finalisten van 'The Voice van Vlaanderen' kunnen ook afzonderlijk of in groep geboekt worden via King Entertainment.


Bron: nieuwsblad.be

Herbekijk hier de finale!

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers