Geen 'The Voice Live' in Hasselt door tegenvallende ticketverkoop

dinsdag 20 maart 2012

De liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' die zondag 8 april zou plaatsvinden in de Ethias arena in Hasselt is afgelast. Reden daarvoor is een tegenvallende ticketverkoop. Ter vervanging zullen wel drie kleinere concerten worden georganiseerd in Wieze, Oostende en in Leuven.

De ticketverkoop voor 'The Voice Live' in Hasselt verliep minder goed dan gedacht. Daarom werd besloten om het evenement af te blazen en te vervangen door drie kleinere concerten in de Brabanthal (Leuven), Oostende (Kursaal) en Wieze (Oktoberhallen). Concrete data zijn er nog niet. Alle finalisten van 'The Voice van Vlaanderen' kunnen ook afzonderlijk of in groep geboekt worden via King Entertainment.


Bron: nieuwsblad.be

Herbekijk hier de finale!

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers