Gebouw 'Mijn Restaurant'-winnaar d'Hoogeschool te koop

woensdag 4 februari 2009

Komt er een einde aan restaurant d'Hoogeschool in Leuven? De eigenaar van het gebouw waar 'Mijn Restaurant'-winnaars Jelle en Micheline hun restaurant openhouden, wil alles verkopen. Jelle hoopt snel investeerders te vinden om zijn levensdroom overeind te houden.

Het

pand van restaurant d'Hoogeschool staat te koop, samen met vijf aanpalende gebouwen. In totaal wordt er 8,5 miljoen euro gevraagd, waarvan 7 miljoen euro voor de gebouwen zonder restaurant. In principe zou het restaurant dus te koop zijn voor 1,5 miljoen euro.

Jelle blijft nuchter: 'Ik zou het gebouw wel graag willen kopen, maar dat kan ik niet in mijn eentje. Daarvoor heb ik echt investeerders nodig. Als iemand zich geroepen voelt, altijd welkom'.

Bron: De Standaard

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer Sam en Eddie samen in bed ontwaken, vragen ze zich af wat er de avond voordien is gebeurd. Maar ze kunnen zich allebei amper iets herinneren. Wanneer er vervolgens een voor hen onbekende vrouw opduikt die hen bedankt voor hun hulp bij het terugvinden van haar hond, besluiten Sam en Eddie uit te zoeken wat er zich de dag voordien allemaal heeft afgespeeld.

'Take Two', om 22.40 uur bij VTM 3.

Dossiers