Femke in Armenië: de spanning stijgt

zaterdag 3 december 2011

De spanning stijgt in Jerevan. Donderdag mochten Femke en haar danseressen voor het eerst optreden in hun nieuwe jurkjes. En vrijdag volgden er twee generale repetities in vol ornaat. Vooral de tweede is erg belangrijk, want dan geven de internationale vakjury's hun punten, en die maken de helft uit van het eindresultaat. De andere helft wordt bepaald door de televoting tijdens de rechtstreekse uitzending op Eén, zaterdag vanaf 19.30 uur.

De eerste repetitie in nieuwe jurkjes
Donderdagavond stond de eerste repetitie in de nieuwe kledij op het programma. De jonge artiesten moesten ook de openingsact met alle deelnemers repeteren. Ook in Jerevan zijn ze ondertussen in de ban van de bolletjesoutfit van Femke. En de internationale waarnemers zijn ook onder de indruk van Femkes charme. Maar ook de knappe fotografie en uitstekende zangkwaliteiten van Femke zijn er niet onopgemerkt gebleven. De bolletjesjurkjes vallen op en Femkes act wordt als een van de schattigste van allemaal beschouwd. Dat belooft.

Pers en PR
Maar voor de meisje aan de repetitie konden beginnen, moesten ze eerst nog meer dan 100 ballonnen opblazen. Die zullen tijdens hun optreden boven het podium zweven. En dan zijn er ook nog de interviews met de journalisten. Dat moet altijd in het Engels, maar ook dat is voor Femke geen probleem. Soms worden de rollen zelfs omgekeerd!

'Junior Eurovisiesongfestival', zaterdag 3 december om 19.30 uur op Eén. Herhaling zondag 4 december om 9.50 uur op Ketnet.Lees ook:
Femke in Armenië: Kennismaking, openingsfeestje en eerste optreden
Femke in Armenië: de eerste repetitie op het grote podium

DOSSIER: Junior Eurosong 2011: Femke in ArmeniŽ

volledig dossier
JuniorEurosong

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers