'Fata Morgana': steracteur Stan daagt Oudenaarde uit

zondag 10 juni 2007

Steracteur, -artiest en zanger Stan Van Samang daagt Oudenaarde uit om hun stad om te toveren in een echte kerststad. Niet eenvoudig, in hartje zomer... De inwoners van Oudenaarde zullen alles uit hun mars moeten halen om Kerstmis tot leven te laten komen!

<


STRONG>De sterren  
1. 200 kerstmannen met cadeautjes voor alle aanwezigen
2. Een kerstmarkt met minstens 100 stalletjes vol typische kerstspullen en alles in een winterse sfeer
3. Maak een sneeuwman van 10 meter
4. Laat "Stille Nacht" door minstens 10.000 kelen weerklinken, begeleid door een symfonisch orkest
5. Zorg dat het sneeuwt tijdens de finale! 
 
Het evenement  
Zaterdag moet alles klaar zijn om 13.30 uur. Dan komt Stan ter plaatse en worden de sterren uitgereikt. Onze huisband Perron Geluk brengt je al in de stemming vanaf 13.00 uur. Ook tussendoor hoor je hen aan het werk. En wanneer alle sterren zijn uitgereikt, zorgt Geena Lisa samen met onze huisband voor een muzikaal slot. 
 
De uitzending  
Het startschot voor deze uitdaging wordt gegeven maandag 11 juni om 9 uur. In de loop van de week kan je de evolutie dag aan dag volgen via de website en Radio 2. Ook in 'De Rode Loper' en '1000 Zonnen en Garnalen' mag je informatie en oproepen verwachten.

Op zaterdag 9 juni kan iedereen ter plaatste mee de finale beleven. Is Oudenaarde geslaagd in zijn missie? Het resultaat van een hele week werk zie je zondag 17 juni om 20.45 uur op Eén.

DOSSIER: Fata Morgana 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers