Ensor-nominaties voor 'Studio Tarara' en '13 Geboden'

woensdag 10 juli 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara', de eerste dramareeks van productiehuis Shelter, kreeg maar liefst acht nominaties voor een Ensor, de Vlaamse film- en tv-prijzen die op 14 september in Oostende worden uitgereikt.

'Studio Tarara' haalde van alle nieuwe Vlaamse series de meeste nominaties binnen, verspreid over alle vijf categorieën, zoals die van Beste Serie, Beste Scenario (van David Vennix & Tim Van Aelst), Beste Regie (Tim Van Aelst & Wim Geudens). In de categorieën Beste Acteur en Beste Actrice kreeg 'Studio Tarara' maar liefst vijf nominaties voor hoofdrolspelers Koen De Graeve, Peter Van den Begin, Geert Van Rampelberg, Ruth Beeckmans en Janne Desmet.


Ook de thrillerserie '13 Geboden' van Menuet die vanaf september 2018 bij VTM te volgen was, kreeg een nominatie als Beste Serie.

'Studio Tarara' is een dramareeks die zich afspeelt in 1993 in de coulissen van een fictieve comedyshow bij de familiezender VTM en ging in première op 12 februari bij de dertigste verjaardag bij de zender. De reeks won ook al prijzen op buitenlandse festivals zoals onlangs die voor Beste Serie op het Berlin International TV Series Festival.

De Ensors worden uitgereikt op een gala op 14 september in Oostende.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers