Duel tussen 'Slimste Mensen' Freek en Annelies op Radio 1

donderdag 12 februari 2009

Op Valentijnsdag quizt Freek Braeckman, de Slimste Mens ter Wereld van 2009, tegen Annelies Rutten, de Slimste Mens ter Wereld van vorig jaar. Dat gebeurt in 'Dubbelcheck', de speelse quiz van Radio 1 over de actualiteit van de afgelopen week.

E


lke zaterdag test Jan Hautekiet in 'Dubbelcheck' het nieuwsgeheugen van twee bekende breinen die iets met elkaar te maken hebben. De kandidaten spelen telkens voor het goede doel: via de winnaar schenkt De Nationale Loterij 500 aan een goed doel.

Zaterdag 14 februari weten we wie de Allerslimste Mens ter Wereld is. Van 9 en 10 uur test Dubbelcheck-quizmaster Jan Hautekiet op Radio 1 het kortetermijngeheugen van twee Slimste Mensen: Freek Braeckman en Annelies Rutten.

En welke plaats zullen Annelies en Freek behalen in de Dubbelcheck-ranking? Zullen ze Willem Wallyn van zijn troon stoten? Die voert sinds 17 januari de ranking aan met 47 punten, op de voet gevolgd door Peter Vandermeersch (46 punten) en Pascal Paepen (45 punten).

'Dubbelcheck', zaterdag 14 februari om 9 uur op Radio 1.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers