Dit was 'Studio Tarara' - OPGELET SPOILERS !!!

dinsdag 26 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Dinsdagavond werd bij VTM de ontknoping uitgezonden van 'Studio Tarara'. We delen dat einde graag met je maar PAS OP als je de aflevering nog niet gezien hebt. DIT STUK BEVAT SPOILERS!

ALS JE DE LAATSTE AFLEVERING NOG NIET GEZIEN HEBT, STOP DAN NU MET LEZEN.


 

Het is Jean Van Hoof  (Peter Van den Begin) die 'Studio Tarara' niet overleeft. De machtsgeile pervert is dus het mysterieuze lijk onder het laken op de parking van VTM. De doodsoorzaak is dubieus. Jean wilde zelfmoord plegen nadat Sandra (Ruth Beeckmans) hem vertelde dat zijn slachtoffers samen naar de pers stappen met hun verhalen van aanranding en verkrachting.  Zo verkrachtte Jean zowel  Roxanne (Frances Lefebure) als producer Christine (Janne Desmet), en probeerde hij ook Sandra aan te randen. Radeloos wil Jean van het dak van VTM springen, maar Patrick (Geert Van Rampelberg) probeert hem tegen te houden. Als Ricky (Koen De Graeve) de twee op het dak bezig ziet, probeert hij Patrick los te rukken. Er is veel geduw en getrek en Jean valt uiteindelijk toch te pletter. De hele 'Tarara'-ploeg besluit de waarheid en de schermutseling op het dak te verzwijgen voor de politie. Elk doen ze hun verhaal en dekken ze mekaar in zodat het ook een eenzame zelfmoord blijft. Maar op het einde ontdekt agent Pascal (Boris Van Severen) dat er iets niets klopt in de verklaring van Ricky, zijn timing klopt niet. Wordt hij alsnog opgepakt voor de dood van Jean? Dat antwoord krijgt de kijker (voorlopig?) niet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers