De MIA's krijgen een nieuwe presentator

vrijdag 6 december 2019
Logo: Eén

Op donderdag 6 februari presenteert Steven Van Herreweghe de dertiende editie van de MIA's. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo is Van Herreweghe de opvolger van onder andere Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Bart Peeters en Adriaan Van den Hoof. Met respectievelijk zeven, zes en zes nominaties zijn Zwangere Guy, Brihang en Balthazar de grote kanshebbers om een felbegeerde MIA in de wacht te slepen. Nog tot en met zondag kan je stemmen voor je favorieten.

Bron: Het Laatste Nieuws, Een.


#mias

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers