De meest memorabele acts uit 5 seizoenen 'Belgium's Got Talent'

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Met 5 seizoenen op de teller is er al heel wat talent gepasseerd in 'Belgium's Got Talent'. Honderden acts waagden hun kans op een plekje in de liveshows, maar de eindoverwinning was uiteindelijk enkel weggelegd voor Tascha & Ian, Baba Yega, Domenico, Michael Lanzo en Karolien Goris.

In de special 'Het Beste van Belgium's Got Talent', op dinsdag 4 september, zoekt presentator Koen Wauters, die álle acts van de voorbije seizoenen aan de zijlijn heeft beleefd, uit wat je moet doen om succes te boeken in de talentenshow.


Om op te vallen rekenen sommigen op het talent van een trouwe viervoeter. Maar een hond onder controle houden is niet altijd even gemakkelijk. Zo was er Poppy, die zich wel érg comfortabel voelde op het podium en het niet droog hield. Zijn plasje mocht Koen Wauters nadien eigenhandig opkuisen. De zingende hond Lady Xena, die Whitney Houston luidkeels kon meejanken, had meer succes. Ze stootte door tot de liveshow en werd een echte YouTube-ster met 5 miljoen hits. Maar de schattigste hondenact van 'Belgium's Got Talent' was ongetwijfeld die van Aurélie en haar Jack Russell Mylo. Hun trucjes toverden bij hondenliefhebster An Lemmens een grote smile op het gezicht.

Om succesvol te zijn in 'Belgium's Got Talent' zoeken sommige kandidaten de grenzen op. Dat deed Master Seuqcaj bijvoorbeeld door naalden en haken in zijn lichaam te steken. Voor de jury was het vooral een uitdaging om te blijven kijken… FMX4Ever probeerde het met moto’s, waarmee ze de lucht in vlogen. Maar ook op het water haalden sommigen halsbrekende stunts uit, zoals Niels Willems op een jetski of het Flyboard Show Team met flyboards, waarmee ze wel 7 meter hoog geraakten.

Anderen gooien dan weer hun lichaam in de strijd. Het vrouwelijk publiek herinnert zich vast nog de mannenlichamen van Wolf’s Bar, die een street workout brachten. Maar ook paaldanser Domenico deed menig vrouwenhart sneller slaan. Lolita Lamonica wilde met een burlesque performance dan weer tonen dat vrouwen sensueel mogen zijn. Jurylid Niels had plots wel heel veel aandacht…

'Het Beste van Belgium's Got Talent', dinsdag 4 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
BGT

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers