De meest memorabele acts uit 5 seizoenen 'Belgium's Got Talent'

maandag 3 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Met 5 seizoenen op de teller is er al heel wat talent gepasseerd in 'Belgium's Got Talent'. Honderden acts waagden hun kans op een plekje in de liveshows, maar de eindoverwinning was uiteindelijk enkel weggelegd voor Tascha & Ian, Baba Yega, Domenico, Michael Lanzo en Karolien Goris.

In de special 'Het Beste van Belgium's Got Talent', op dinsdag 4 september, zoekt presentator Koen Wauters, die álle acts van de voorbije seizoenen aan de zijlijn heeft beleefd, uit wat je moet doen om succes te boeken in de talentenshow.


Om op te vallen rekenen sommigen op het talent van een trouwe viervoeter. Maar een hond onder controle houden is niet altijd even gemakkelijk. Zo was er Poppy, die zich wel érg comfortabel voelde op het podium en het niet droog hield. Zijn plasje mocht Koen Wauters nadien eigenhandig opkuisen. De zingende hond Lady Xena, die Whitney Houston luidkeels kon meejanken, had meer succes. Ze stootte door tot de liveshow en werd een echte YouTube-ster met 5 miljoen hits. Maar de schattigste hondenact van 'Belgium's Got Talent' was ongetwijfeld die van Aurélie en haar Jack Russell Mylo. Hun trucjes toverden bij hondenliefhebster An Lemmens een grote smile op het gezicht.

Om succesvol te zijn in 'Belgium's Got Talent' zoeken sommige kandidaten de grenzen op. Dat deed Master Seuqcaj bijvoorbeeld door naalden en haken in zijn lichaam te steken. Voor de jury was het vooral een uitdaging om te blijven kijken… FMX4Ever probeerde het met moto’s, waarmee ze de lucht in vlogen. Maar ook op het water haalden sommigen halsbrekende stunts uit, zoals Niels Willems op een jetski of het Flyboard Show Team met flyboards, waarmee ze wel 7 meter hoog geraakten.

Anderen gooien dan weer hun lichaam in de strijd. Het vrouwelijk publiek herinnert zich vast nog de mannenlichamen van Wolf’s Bar, die een street workout brachten. Maar ook paaldanser Domenico deed menig vrouwenhart sneller slaan. Lolita Lamonica wilde met een burlesque performance dan weer tonen dat vrouwen sensueel mogen zijn. Jurylid Niels had plots wel heel veel aandacht…

'Het Beste van Belgium's Got Talent', dinsdag 4 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
BGT

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers