Danira Boukhriss Terkessidis krijgt talkshow op En

vrijdag 14 juni 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

En gaat dan toch door met een laatavondtalkshow. Dat weet Het Laatste Nieuws. Danira Boukhriss Terkessidis treedt in de voetsporen van Lieven Van Gils.

Toen 'Van Gils & Gasten' in mei stopte, was het onduidelijk hoe Eén het laatavondslot zou gaan invullen. Met het succes van de soap 'Dertigers' in het achterhoofd was het geen uitgemaakte zaak dat Van Gils gewoon weer door een ander praatprogramma zou vervangen worden. Maar nu is de kogel toch door de kerk. Weer een talkshow dus. Met de (stilaan) leading lady van Eén: Danira Boukhriss Terkessidis.


Danira was al eerder vooral co-presentatice. Van Kobe Ilsen in 'Over Eten' en in 2017 van Peter Van de Veire in 'Steracteur, Sterartiest'. Het is nu voor het eerst dat ze een programma helemaal alleen zal moeten dragen. En dat wordt geen makkelijke klus. De talkshow zal live gaan en vier avonden per week te zien zijn. Anders dan 'Van Gils & Gasten' zal het seizoen van de nieuwe talkshow wel minder lang zijn, want geregeld onderbroken, onder meer door het tweede seizoen van 'Dertigers'.

Het is de bedoeling dat het nieuwe programma met Danira Boukhriss Terkessidis vanaf september op Eén te zien is.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers