Claudio Dell'Anno reageert op mediastorm

vrijdag 10 april 2009

De 25-jarige Claudio uit 'Mijn Restaurant!' heeft niet zijn beste week achter de rug. Hij kroop de afgelopen dagen door het oog van een mediastorm naar aanleiding van de manier waarop hij dinsdag tijdens de uitzending zijn maÓtre Benjamin de deur wees. Voor het eerst reageert Claudio op wat er allemaal is gezegd en geschreven.

'


Benjamin deed zijn werk niet goed. We vermoedden dat hij dingen ontvreemdde en hij was ontzettend onrespectvol tegenover GaŽlle en mij', verdedigt Claudio zich. Vandaag staat hij nog steeds achter zijn beslissing om Benjamin te ontslaan ťn zit hij niet echt in met de manier waarop hij dat deed.

'Ik heb met een advocaat gesproken en heb niets gedaan wat niet mag', zegt Claudio in Het Nieuwsblad. 'Ik had het anders moeten doen, ja. Maar weet ik veel. Ik ben een gast van 25 jaar die voor het eerst een zaak heeft. Ik kan toch niet alles weten?'

Net als Claudio en GaeŽlle dat zijn, is ook de rest van het personeel van Dell'Anno geschrokken van de heisa die is ontstaan. 'Er is toch wel belangrijker nieuws? De aardbeving in ItaliŽ bijvoorbeeld. En dan staat er iemand met een domme kop op alle voorpagina's omdat hij meedoet aan een spelletje op tv.' Ook enkele medewerkers van Dell'Anno reageren: 'Hij had het misschien niet moeten doen. Maar hebben we alles wel gezien? Op tv trekken ze wel meer dingen uit hun context', aldus Rita, Greta, Martine en Darline die Claudio zijn gedrag hebben vergeven.

Met de positieve nominatie van donderdag hopen ze bij Dell'Anno alvast een streep te kunnen trekken onder wat is gebeurd.  Bron: nieuwsblad.be

TV-Visie Poll: Wie verdient de vrijstelling? Kortrijk of Sint-Truiden? Stem NU


Lees ook:
Kortrijk en Sint-Truiden genomineerd in 'Mijn Restaurant!'
Horeca-vakbond niet te spreken over ontslag in 'Mijn Restaurant'
Claudio uit 'Mijn Restaurant' riskeert juridische problemen na ontslag
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers