Camera's vtm volgen Sergio Herman voor docureeks

donderdag 2 augustus 2012

Sergio Herman opent volgend jaar in Antwerpen zijn derde restaurant. Het is het eerste in BelgiŽ. Dat is voor vtm een reden om leven en werk van de Zeeuwse driesterrenchef vast te leggen voor een documentairereeks. Vtm bevestigt de plannen donderdag in Het Nieuwsblad.

De nieuwe documentairereeks van vtm, ronde de persoon van Sergio Herman, volgt de topchef niet alleen in zijn werk, maar ook daarbuiten. Aanleiding voor de serie is de opstart van La Chapelle, het Antwerpse restaurant van Herman. De opening is voorzien in 2013. Ook Sergio Herman zelf bevestigt de plannen: 'Let wel, het gaat niet om een traditionele realityserie', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Het is nog niet bekend wanneer vtm de' serie gaat uitzenden. Wel al zeker is dat het niet dit najaar zal zijn. Sergio Herman heeft alvast alle tijd voor de docureeks, want vtm besloot om voorlopig geen derde seizoen van 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' te programmeren.

Bron: nieuwsblad.be


DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
vtm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers