Brussel en Oostende genomineerd voor sluiting in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

dinsdag 28 april 2015

Jeroen Meus heeft alle pop-ups gewikt en gewogen. Samen met zijn vrouw Stéphanie kende hij elke pop-up een score toe. De optelsom is hard voor Brussel en Oostende, want Liselotte & Miguel en Thomas & Alexia worden als eerste genomineerd

Zij lopen het risico om op donderdag 30 april 2015 de deuren van hun pop-up te moeten sluiten. In Hasselt konden Dries & Guus al op beide oren slapen dankzij hun wildcard en nu halen in Antwerpen en Aalst ook Mieke & Lieve en Jonas & Fee opgelucht adem.

Voor het hippe streetfood-concept van Miguel en Liselotte was Jeroen Meus helemaal te vinden en ook het eten kon hem best bekoren. De vissoep vond hij echter niet ‘street’ genoeg en Miguel nam ook iets te veel risico’s bij het dessert, wat hem punten kostte. In Oostende was Jeroen onder de indruk van het slagerij-interieur in pop-up 'BUFF'. De amusante Thomas, de aparte hapjes en het vlees van Bella de koe zorgden voor een goede vibe bij Jeroen. Het verrassingsplankje vond hij echter minder spannend en de ravioli van kalfshersentjes was iets te vettig voor de bekende tv-kok.

Welk duo de eerste nominatieronde overleeft, beslissen de kijkers. Tijdens de uitzending van dinsdag 28 april hebben zij gestemd voor hun favoriete pop-up. Het resultaat kennen we op donderdag 30 april, dan zal 'KET!' in Brussel of 'BUFF' in Oostende de deuren moeten sluiten. Kiest Vlaanderen voor streetfood of valt de kijker voor de vergeten delen van het rund? Wie ziet het pop-upavontuur ten einde komen en maakt geen kans meer op de 100.000 euro?


DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers