Braam Verreth speelt broer van Thomas in 'Familie'

maandag 18 mei 2015

De 'Familie'-fans zitten al enkele dagen op het puntje van hun stoel: het leven van Thomas Van den Bossche (Pieter Verelst) hangt aan een zijden draadje. De kleinzoon van Jan (Jef De Smedt) is drager van een ernstige nierziekte, die zich nu in zijn lichaam manifesteert.

En dat nu hij net in het huwelijksbootje is gestapt met zijn grote liefde Stefanie (Jasmijn Van Hoof). Thomas heeft dringend een niertransplantatie nodig, maar de tijd dringt.


Zijn lot ligt misschien wel in de handen van Simon, Thomas’ broer en een rol die vanaf dinsdag 19 mei vertolkt wordt door nieuwkomer Braam Verreth. De band tussen beide broers is echter jaren geleden compleet verbroken, nadat hun ouders allebei om het leven kwamen. Thomas heeft nooit een woord gerept over Simon en ook Jan (Jef De Smedt) wist tot voor kort niets af van het bestaan van zijn andere kleinzoon. Kan Simon Thomas helpen? En vooral: wíl hij dat?

'Thomas en Simon lijken erg veel op elkaar', kan Braam Verreth al verklappen. 'Niet zozeer fysiek, maar vooral qua karakter. Simon is erg ambitieus en studeert aan de business school in Gent. Door enkele gebeurtenissen in het verleden heeft hij het contact met zijn broer helemaal verbroken. Wat er zich toen allemaal heeft afgespeeld, is aan de kijker om te ontdekken. Ik vind het alleszins een bijzonder interessant personage om te vertolken. Simon zal sowieso stof doen opwaaien in 'Familie'-land (lacht).'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiënter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers