Binnenkort op VTM: 'Sterren op de dansvloer'

zaterdag 10 december 2005

Vanaf januari kan je iedere vrijdagavond op VTM kijken naar een wervelende dansshow waarin het presentatie-duo Jacques Vermeire en Francesca Vanthielen acht bekende Vlamingen uitdagen om wekelijks hun danskunsten te tonen.


lass=itemtext>De koppels zijn reeds gestart met hun danstraining en krijgen ongeveer 6 weken voorbereidingstijd met het oog op de eerste aflevering. Een cameraploeg volgt hen op de voet tijdens die trainingen om hun "vallen en opstaan" mooi te registreren.

Met het dansprogramma "Sterren op de dansvloer" brengt VTM een swingende entertainmentshow met veel glamour. Een professionele live-band brengt wervelende arrangementen van hedendaagse popnummers en klassiekers, waarop de prachtig gestylde dansduo's de ziel uit hun lijf mogen dansen.

Ballroomdansen als de Engelse Wals, de Quick Step, de Tango, de Foxtrot en de Weense Wals en latindansen als de Cha Cha Cha, de Rumba, de Jive, de Paso Doble en de Samba krijg je zeker te zien in deze danswedstrijd.

De koppels worden beoordeeld door een professionele jury die bestaat uit bekende choreografen en erkende juryleden uit de danswereld. Na elke dansact geeft de jury commentaar in de hoop het stemgedrag van de kijkers te beïnvloeden. Want ook de kijkers thuis hebben inspraak in de einduitslag. Op het einde van de tweede aflevering gaan de votinglijnen open en kan de kijker gedurende een hele week zijn stem uitbrengen.

Schitteren de BV's met hun danspartner op de dansvloer of blijken ze twee linkervoeten te hebben? Binnenkort kan je het allemaal zien op VTM!

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer (VTM)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers