Binnenkort bij VTM: Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens in 'Wat een Jaar!' - VIDEO

dinsdag 28 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens gaan 'back to the future' in het voorproefje van 'Wat een Jaar!', de nieuwe show voor het hele gezin die zaterdag 8 september start bij VTM.

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie. En vooral vééééééél pruiken en gedateerde outfits, dat is 'Wat een Jaar!'. Koen,  Nathalie en Jonas keren met  een trits gasten terug naar een jaar dat ze bewust meemaakten. Het nieuws, de muziek, de sport, de decors, de meest memorabele beelden: alles dompelt hen – letterlijk – van kop tot teen onder in 'hun' jaar.  Een onvoorspelbare teletijdsquiz.


Jen kan de trailer HIER bekijken.

'Wat een Jaar!'  is dit najaar iedere zaterdag te zien bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers