Binnenkort bij VTM: Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens in 'Wat een Jaar!' - VIDEO

dinsdag 28 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens gaan 'back to the future' in het voorproefje van 'Wat een Jaar!', de nieuwe show voor het hele gezin die zaterdag 8 september start bij VTM.

50% quiz, 50% spel en 100% nostalgie. En vooral vééééééél pruiken en gedateerde outfits, dat is 'Wat een Jaar!'. Koen,  Nathalie en Jonas keren met  een trits gasten terug naar een jaar dat ze bewust meemaakten. Het nieuws, de muziek, de sport, de decors, de meest memorabele beelden: alles dompelt hen – letterlijk – van kop tot teen onder in 'hun' jaar.  Een onvoorspelbare teletijdsquiz.


Jen kan de trailer HIER bekijken.

'Wat een Jaar!'  is dit najaar iedere zaterdag te zien bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers