'Big Brother' kondigt extra LIVE aan

donderdag 22 maart 2007

'Big Brother' plant voor de kijkers én de bewoners maandagavond een compleet nieuwe en onverwachte wending in het spel. De elektrische schokken die de bewoners moesten doorstaan tijdens de eerste weekopdracht zijn klein bier vergeleken bij de mentale 'shock' die de bewoners maandagavond te wachten staat.

M


aandagavond zullen de dames in het 'Big Brother'-huis namelijk LIVE moeten beslissen wie van de mannen METEEN het Huis moet verlaten. Op Big Boss Evelien en haar zus Hanne na, zal er sowieso een duo uit mekaar gerukt worden.

De bewoners zijn helemaal niet op de hoogte van deze extra LIVE-uitzending. Geen enkele bewoner verwacht zich bovendien nu al aan een nieuwe exit, zeker niet aan één die meteen moet gebeuren, zonder enige mentale voorbereiding op een mogelijk vertrek, zonder onthaald te worden door vrienden, familie en supporters,...

Maar de heren krijgen de kans om revanche te nemen... Alleen zullen ze dat pas te weten komen in de LIVE van donderdag 29 maart 2007. Zij zullen LIVE moeten beslissen wie van de vrouwen meteen moet vertrekken.

'Big Brother LIVE', maandag 26 maart om 21.15 op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers