'Big Brother' kondigt extra LIVE aan

donderdag 22 maart 2007

'Big Brother' plant voor de kijkers én de bewoners maandagavond een compleet nieuwe en onverwachte wending in het spel. De elektrische schokken die de bewoners moesten doorstaan tijdens de eerste weekopdracht zijn klein bier vergeleken bij de mentale 'shock' die de bewoners maandagavond te wachten staat.

M


aandagavond zullen de dames in het 'Big Brother'-huis namelijk LIVE moeten beslissen wie van de mannen METEEN het Huis moet verlaten. Op Big Boss Evelien en haar zus Hanne na, zal er sowieso een duo uit mekaar gerukt worden.

De bewoners zijn helemaal niet op de hoogte van deze extra LIVE-uitzending. Geen enkele bewoner verwacht zich bovendien nu al aan een nieuwe exit, zeker niet aan één die meteen moet gebeuren, zonder enige mentale voorbereiding op een mogelijk vertrek, zonder onthaald te worden door vrienden, familie en supporters,...

Maar de heren krijgen de kans om revanche te nemen... Alleen zullen ze dat pas te weten komen in de LIVE van donderdag 29 maart 2007. Zij zullen LIVE moeten beslissen wie van de vrouwen meteen moet vertrekken.

'Big Brother LIVE', maandag 26 maart om 21.15 op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers