'Aspe 2' binnenkort iedere maandag op VTM

maandag 21 augustus 2006

Stap voor stap geraken er meer details bekend over het programmaschema van onze Vlaamse zenders. Onze reporter ter plaatse geraakte tijdens 'VTM Buitengewoon' aan de praat met Herbert Flack. Hij vertelde dat de tweede reeks van 'Aspe' een plaatsje krijgt op maandagavond rond 21.00 uur.

Het

lijkt er dus meer en meer op dat VTM zijn maandagavond opnieuw wil veroveren. Waar eerder 'Spoed' en 'Zone Stad' de eer hoog hielden, moet nu 'Aspe 2' een miljoenenpubliek lokken.

Enkele maanden geleden geraakte trouwens al bekend dat de tweede reeks telkens afleveringen worden van 50 minuten. De serie is niet langer een verfilming van de boeken van Pieter Aspe, maar zijn nieuw geschreven verhalen gebaseerd op de hoofdpersonages.

VTM gelooft alvast in 'Aspe'. Het tweede seizoen werd deze zomer al druk bekeken in Nederland en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen van 'Aspe 3'.

Het fotoverslag van 'VTM Buitengewoon' volgt later op de dag!

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

DOSSIER: Het televisienajaar 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers