An Lemmens beleeft schrik van haar leven in 'Belgium's Got Talent' - VIDEO

vrijdag 6 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op vrijdag de 13e, over exact één week, gaat het nieuwe seizoen van 'Belgium's Got Talent' van start bij VTM. Daarin beleeft An Lemmens de schrik van haar leven tijdens één van de engste acts ooit.

Als de lichten plots beginnen te knipperen, denken de juryleden dat er een stroompanne aan de gang is. Tot het licht terug aanspringt en An oog in oog staat met een griezelig zombiemeisje. An schreeuwt de hele studio bij elkaar: 'Ge moogt dat niet doen! Ga weg!'


Wat het 'exorcist'-meisje precies komt doen, ontdek je vanaf vrijdag 13 september in de audities van 'Belgium's Got Talent'.


DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers