An Lemmens beleeft schrik van haar leven in 'Belgium's Got Talent' - VIDEO

vrijdag 6 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op vrijdag de 13e, over exact één week, gaat het nieuwe seizoen van 'Belgium's Got Talent' van start bij VTM. Daarin beleeft An Lemmens de schrik van haar leven tijdens één van de engste acts ooit.

Als de lichten plots beginnen te knipperen, denken de juryleden dat er een stroompanne aan de gang is. Tot het licht terug aanspringt en An oog in oog staat met een griezelig zombiemeisje. An schreeuwt de hele studio bij elkaar: 'Ge moogt dat niet doen! Ga weg!'


Wat het 'exorcist'-meisje precies komt doen, ontdek je vanaf vrijdag 13 september in de audities van 'Belgium's Got Talent'.


DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers