Alweer topfavoriet naar huis in 'De Mol'

maandag 7 maart 2016

Nog drie heren en twee dames bleven tijdens de zesde aflevering van 'De Mol' nog in de running. Tot ieders verbazing moest Bruno tijdens deze aflevering 'De Mol' verlaten.

Velen hadden gedacht dat hij de mol was, maar niet dus.


Bruno, een 45-jarige aannemer uit Schoten is een zeer sympathieke gast die enorm geïnteresseerd is in mensen, maar hij zegt zelf dat hij niet de grootste diplomaat is. Zijn levensmotto is: 'correct zijn'.

'Ik heb deelgenomen aan 'De Mol' omdat ik de vorige uitzendingen met heel veel passie heb bekeken en ik enorm hou van avontuur. Ik had mijn exit niet verwacht, maar omdat ik mijn tactiek helemaal omgegooid had, kreeg ik wel het gevoel dat ik zou moeten vertrekken', aldus afvaller Bruno.

'Het spel wordt wel hard gespeeld en volgens mij zijn Cathy en Gilles de hardste spelers. Ik heb mij kandidaat gesteld voor 'De Mol' om deze ervaring mee te maken en winnen was eigenlijk niet mijn grootste drijfveer. De ervaring was voor mij eigenlijk mijn grootste geschenk. In het spel hebben wij de meest zotte dingen moeten doen, wat mij wel beviel, want om dergelijke ervaring en avontuur te kunnen meemaken, moet je meestal betalen en wat je met 'De Mol' kan beleven is onbetaalbaar.'

'Na mijn exit heb ik door eliminatie een beter idee wie de mol is, want ikzelf heb in het spel een inschattingsfout gemaakt. Van bij de aanvang heb ik mij goed vermaakt, ik heb wel veel genoteerd en dat is noodzakelijk, want anders doe je mee aan monopoly zonder geld.'

'Als ik de kans zou krijgen nog aan een dergelijk programma te kunnen meedoen, ben ik kandidaat, maar dan liefst in een ander land. 'De Mol' was echt leuk, maar toen ik moest vertrekken, was ik toch ook blij dat ik mijn kindjes vlug zou terugzien. Ik gun het nu iedere overblijver om de buit binnen te halen, maar diegene die ik denk die gaat winnen heeft niet mijn voorkeur.'

Nu blijven er in 'De Mol' nog twee vrouwen, Cathy en Hanne, en twee mannen Gilles en Stijn over. De vraag blijft en het wordt zeer spannend, wie moet 'De Mol' volgende week verlaten? Bij Tvvisie volgen we het alvast op de voet!

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier
demol

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers