'Albatros' wordt nieuwe fictiereeks op Canvas

maandag 13 november 2017

Canvas en productiehuis De Wereldvrede bereiden de nieuwe fictiereeks 'Albatros' voor. Die serie wordt naast Wannes Destoop ook mee geschreven door Dominique Van Malder. En die kennen we van 'Radio Gaga'.

'Albatros' gaat over een groep zwaarlijvige Vlamingen die gedurende twee weke op retraite gaan naar de Ardennen. Ze doen daar mee aan een confronterend afslankingskamp. . Of Van Malder ook zelf zal meespelen, is nog niet geweten.


Dominique Van Malder is bij het grote publiek bekend als gezicht van 'Radio Gaga' op Canvas, maar heeft ook al heel wat fictierollen op zijn palmares staan. Zo acteerde hij ondere andere in 'The Broken Circle Breakdown' en 'De Behandeling'.

'Albatros' kreeg productiesteun van het Mediafonds. De opnames starten binnenkort. Wanneer de nieuwe serie op het scherm komt, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Bartel Van Riet mag als laatste de uitdaging aangaan om Saartje te verslaan in een zelfgekozen sport. Als durfal, avonturier, natuurmens en leerkracht lichamelijke opvoeding van opleiding kwam hij al snel uit bij wildwaterkajak. Wildwaterkajak-fanaat Servaes Timmerman neemt Bartel en Saartje mee voor een afdaling van een kolkende rivier in Frankrijk, inclusief stroomversnellingen, watervallen en scherpe bochten. Wie houdt op het einde van de rit het hoofd boven water?

'Op de Man Af', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers