Grote namen voor Rode Neuzen Dag XL

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op vrijdag 29 november treden grote namen aan op Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Onder anderen Duncan Laurence, IBE, K3, Blackwave en Mabel hebben zich voorgenomen om het Sportpaleis letterlijk plat te spelen voor het goede doel. Mabel is overigens de dochter van Neneh Cherry en is bekend van haar grote hit 'Don't Call Me Up'.


Jonas Van Geel en Koen Wauters zijn opnieuw gastheren van de avond. Binnenkort worden nog meer namen bekend. Rode Neuzen Dag XL vindt op vrijdag 29 november plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets vliegen de deur uit, maar bestellen kan (voorlopig) nog op de website van Rode Neuzen Dag.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers