Grote namen voor Rode Neuzen Dag XL

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op vrijdag 29 november treden grote namen aan op Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Onder anderen Duncan Laurence, IBE, K3, Blackwave en Mabel hebben zich voorgenomen om het Sportpaleis letterlijk plat te spelen voor het goede doel. Mabel is overigens de dochter van Neneh Cherry en is bekend van haar grote hit 'Don't Call Me Up'.


Jonas Van Geel en Koen Wauters zijn opnieuw gastheren van de avond. Binnenkort worden nog meer namen bekend. Rode Neuzen Dag XL vindt op vrijdag 29 november plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets vliegen de deur uit, maar bestellen kan (voorlopig) nog op de website van Rode Neuzen Dag.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers