Cathérine Moerkerke weer nieuwsanker

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

VTM NIEUWS schakelt Cathérine Moerkerke na zes jaar opnieuw in als nieuwsanker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Moerkerke had zich de laatste jaren vooral toegelegd op reportagewerk.

Het ontslag van Elke Pattyn, de voorbereidingen van Freek Braeckman voor 'Beat VTM' en de activiteiten van Birgit Van Mol voor Rode Neuzen Dag zorgde ervoor dat de werkdruk voor de overblijvende nieuwsankers groter was geworden en dus moest VTM NIEUWS op zoek naar een oplossing. Die werd gevonden door Cathérine Moerkerke weer in te schakelen als nieuwsanker.


'Cathérine is meer dan welkom in ons ankerteam', zegt hoofdredacteur Klaus Van Isacker in Het Laatste Nieuws. En er staat nog meer te gebeuren op de nieuwsdienst van VTM. Want nog dit jaar verhuist de hele redactie én studio naar de nieuwbouw in Antwerpen. Daarvan zijn de voorbereidingen intussen volop aan de gang.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor België - Brazilië in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine België het grote Brazilië bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend België nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers