Cathérine Moerkerke weer nieuwsanker

woensdag 9 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

VTM NIEUWS schakelt Cathérine Moerkerke na zes jaar opnieuw in als nieuwsanker. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Moerkerke had zich de laatste jaren vooral toegelegd op reportagewerk.

Het ontslag van Elke Pattyn, de voorbereidingen van Freek Braeckman voor 'Beat VTM' en de activiteiten van Birgit Van Mol voor Rode Neuzen Dag zorgde ervoor dat de werkdruk voor de overblijvende nieuwsankers groter was geworden en dus moest VTM NIEUWS op zoek naar een oplossing. Die werd gevonden door Cathérine Moerkerke weer in te schakelen als nieuwsanker.


'Cathérine is meer dan welkom in ons ankerteam', zegt hoofdredacteur Klaus Van Isacker in Het Laatste Nieuws. En er staat nog meer te gebeuren op de nieuwsdienst van VTM. Want nog dit jaar verhuist de hele redactie én studio naar de nieuwbouw in Antwerpen. Daarvan zijn de voorbereidingen intussen volop aan de gang.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers