VTM schrapt 'Voor de Show'

vrijdag 9 november 2012

In het voorjaar van 2013 brengt VTM tussen 18.15 en 19.00 uur een nieuw programma op antenne. Bedoeling is om de vooravond hiermee te versterken. Dit betekent dat op 21 december de laatste aflevering van het mediamagazine 'Voor de Show' wordt uitgezonden.

An Rydant, netmanager VTM: 'We bouwen elke dag aan ons schema. Dit betekent dat er geregeld nieuwe programma's bijkomen en andere gaan. Ik wil onze presentatoren Bram en Katja en de hele ploeg van 'Voor de Show' bedanken voor de afleveringen die we elke weekdag live te zien krijgen. Onze beslissing doet niets af aan hun prestaties. We bekijken nu hoe we de ploeg van 'Voor de Show' kunnen inzetten voor andere programma's. Aan het nieuwe vooravondprogramma zijn we ondertussen hard aan het werken. Wat het juist wordt, zullen we later bekendmaken. Het zal in elk geval een ander genre zijn dat we in die uurschijf zullen programmeren.'

Tijdens de winterperiode, vanaf maandag 24 december, worden om 18.15 uur herhalingen van 'EHBL' (Eerste Hulp bij Linkerhanden) met Tess Goossens uitgezonden. Vanaf het voorjaar komt er dan een nieuw programma voor 'Het Nieuws' van 19.00 uur.Lees ook:
Wordt 'Voor De Show' vervangen door ander programma?
voordeshow

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers