Opnames eerste De Chinezen-programma 'Ten Oorlog' (En) gestart

zaterdag 24 maart 2012

In Nieuwpoort gingen productiehuis de chinezen en Eén vandaag van start met de opnames voor het nieuwe programma Ten oorlog. Daarin trekken Arnout Hauben, Jonas Van Thielen en Mikhael Cops op pad langs de westelijke frontlijn van de Eerste Wereldoorlog.

Arnout Hauben ('Weg naar Compostela'), Jonas Van Thielen en Mikhael Cops bliezen zaterdag verzamelen op het strand van Nieuwpoort voor de eerste opnames van 'Ten oorlog', een nieuwe reeks voor Eén. Daarin nemen ze de kijkers, aan de vooravond van de honderdste herdenking van de Eerste Wereldoorlog, mee op een 1.500 kilometer lange ontdekkingstocht langs de westelijke frontlijn.

De drie werden bij hun vertrek uitgewuifd door de burgemeester van Nieuwpoort en de plaatselijke fanfare. Onderweg zullen ze gesprekken voeren met wie ze op hun weg tegenkomen en verrassende, ontroerende en beklijvende verhalen registreren van vroeger en nu. Het resultaat zal te zien zijn in een achtdelige reeks op Eén.

'Ten Oorlog' is een programma van de chinezen voor Eén.


dechinezen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers