'Familie' neemt nieuwe maatregelen tegen corona

zaterdag 21 november 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Niemand ontsnapt aan corona en dus de cast en crew van de VTM-soap 'Familie' ook niet. Sandrine André, Veronique in de serie, vertelt in Het Laatste Nieuws wat er voortaan precies verandert.

'Eerst hielden we het concept aan waarin een acteur een collega opnneemt in zijn of haar privébubbel, de zogenoemde 'circle of trust'. Dat is voortaan niet meer het geval. Momenteel proberen we zo veel mogelijk de afstand van anderhalve meter te bewaren. Ook Lars (Kürt Rogiers) en ik houden ons eraan', bewijst Sandrine André met een foto vanop de set.

'Familie' is overigens niet de enige Vlaamse soap die aan social distancing doet, ook bij 'Thuis' op Eén gaan ze op deze manier te werk.

Bron: Het Laatste Nieuws.


familie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

China, jaren 40. De grootstad Kanton is bijna volledig in de handen van een beruchte gangsterbende, de Axe Gang. Enkel de arme buurt Pig's Sty Alley wordt door de bende met rust gelaten. Sing en Bone, twee derderangscriminelen, hopen daar stiekem misbruik van te maken: ze doen zich voor als Axe Gang-leden en proberen de plaatselijke bevolking af te persen. Hiermee wekken Sing en Bone echter meteen de aandacht van de échte Axe Gang, die de twee gangsters én de excentrieke bewoners van Pig's Sty Alley een lesje besluiten te leren. Maar dat blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn: sommige inwoners hebben immers verborgen kungfukrachten.

'Kung Fu Hustle', film uit 2005, om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers