Kookzender Njam! viert 15 jaar culinaire inspiratie

Njam! blaast 15 kaarsjes uit en dat wordt uitgebreid gevierd. Wat vijftien jaar geleden begon met goesting, een droom en een stout idee – een volwaardige kookzender op televisie – groeide uit tot hét culinaire referentiepunt in Vlaanderen.
Sinds de lancering op 1 december 2010 gaven tientallen chefs hun passie, kunde en karakter door aan miljoenen kijkers. Met duizenden gerechten, programma’s en inspirerende verhalen liet njam! al evenveel magen knorren.
Exclusief bewaarmagazine: vier mee met 15 jaar njam!
Ter gelegenheid van haar 15de verjaardag lanceert njam! een uniek bewaarmagazine dat culinair genieten naar een hoger niveau tilt. Het magazine bevat inspirerende gesprekken met vertrouwde njam!-chefs, die hun persoonlijke verhaal, kookpassie en culinaire inzichten delen.
Daarnaast verrassen de chefs met feestelijke gerechten die variëren van warme thuisfavorieten tot verfijnde restaurantcreaties. Elk recept draagt de persoonlijke stijl, flair en smaak van de chef en geeft elke feesttafel een extra feestelijke schwung. Het resultaat: een magazine dat bruist van sfeer, smaak en passie, een echte must-have voor elke foodlover.
Njam! in een nieuw jasje
Njam! trakteert niet alleen haar kijkers, maar ook zichzelf want vanaf 1 december krijgt de zender een vernieuwde look & feel. De zender pakt uit met een frisse, rustige vormgeving waarin de vertrouwde groene en witte tinten centraal staan. Doorheen het jaar wordt deze stijl aangevuld met gethematiseerde accenten bij toonaangevende momenten, zoals de feestdagen.
Ook auditief klinkt njam! anders: de nieuwe zendertune is gebaseerd op speelse soundeffects, aangevuld met subtiele keukengeluiden voor wie goed luistert.
De grote njam!-prijzenpot is terug
Wie jarig is, trakteert. Vanaf 1 december kunnen kijkers opnieuw elke dag deelnemen om de leukste culinaire cadeaus te winnen. De populaire prijzenpot keert terug, boordevol smakelijke verrassingen.
Feestprogrammatie: njam! serveert gezelligheid en smaak
Maar het liefst van al verwent njam! haar publiek met een feestelijke programmatie. In Bon Appétit nemen chefs Jeroen De Pauw en Wim Ballieu kijkers opnieuw mee op culinaire vakantie, dit keer naar La Douce France. Het programma serveert gastronomische nostalgie, avontuur en warme gesprekken. De tafelgasten dit seizoen zijn: voormalig veldrijder Niels Albert, oorlogsverslaggever op rust Rudi Vranckx, DJ en actrice Zohra Aït-Fath, Mama’s Jasje-zanger Peter Vanlaet, presentatrice en Miss België 2002 Ann Van Elsen en actrice Ini Massez.
Daarnaast is Loïc Van Impe terug met de 'Zot van Koken Feestspecial'. Met onder andere tomaat-mozzarella 'Loïc-stijl', lamsfilet met ratatouille en rijstpap met mango biedt hij de ideale inspiratie voor een feestmenu boordevol smaak. De special is vanaf 8 december te bekijken op njam!.




































