Het aftellen naar JUST is begonnen

dinsdag 17 december 2013

Kerstavond komt langzaam dichterbij. Een periode van gezellig samenzijn voor het hele gezin. Genieten van elkaar en van het leven. Geen mooier moment dus om JUST te lanceren.

De digitale zender met heel wat bekende gezichten die je eerder al leerde kennen start op 24 december om 20.00 uur. Dat doet he met een concert: Hooverphonic with Orchestra LIVE. Een uniek concert helemaal in de sfeer van de magie van kerstavond. Daarna is er de Christmas top 10 met Steffi en Dean, opgenomen op de kerstmarkt in Hasselt.

In de beginperiode zal je bij JUST vooral muziek zien. Vanaf het voorjaar worden daar langzaam de eigen programma’s aan toegevoegd en zal elk gezicht wekelijks zijn of haar opwachting maken op ons scherm.

JUST is niet alleen te bekijken via Telenet, op kanaal 41 (en in Brussel op kanaal 141). Maar ook SNOW, de digitale televisie van BASE Company, neemt JUST op in haar basisaanbod. Ook de kijkers van Numericable in Brussel zullen JUST kunnen bekijken. JUST zal binnenkort ook gratis te bekijken zijn via mobiele devices in onze JUST app.

Persbericht JUST

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Voor het eerst kunnen we binnenkijken bij het typisch Britse instituut Bentley. We zijn getuige van het productieproces van hun nieuwe superwagen, de Bentayga. Deze nieuwe 4x4 is de eerste dieselwagen van Bentley. We krijgen toegang tot een fabriek waar alleen plaats is voor uitmuntendheid in deze steeds veranderende moderne wereld. Kunnen de vakmannen van Bentley hun ervaring doorgeven aan de nieuwe generatie in een industrie waar steeds meer robots aan te pas komen?

'Inside Bentley', om 22.25 uur op Eén.

Dossiers