Het aftellen naar JUST is begonnen

dinsdag 17 december 2013

Kerstavond komt langzaam dichterbij. Een periode van gezellig samenzijn voor het hele gezin. Genieten van elkaar en van het leven. Geen mooier moment dus om JUST te lanceren.

De digitale zender met heel wat bekende gezichten die je eerder al leerde kennen start op 24 december om 20.00 uur. Dat doet he met een concert: Hooverphonic with Orchestra LIVE. Een uniek concert helemaal in de sfeer van de magie van kerstavond. Daarna is er de Christmas top 10 met Steffi en Dean, opgenomen op de kerstmarkt in Hasselt.


In de beginperiode zal je bij JUST vooral muziek zien. Vanaf het voorjaar worden daar langzaam de eigen programma’s aan toegevoegd en zal elk gezicht wekelijks zijn of haar opwachting maken op ons scherm.

JUST is niet alleen te bekijken via Telenet, op kanaal 41 (en in Brussel op kanaal 141). Maar ook SNOW, de digitale televisie van BASE Company, neemt JUST op in haar basisaanbod. Ook de kijkers van Numericable in Brussel zullen JUST kunnen bekijken. JUST zal binnenkort ook gratis te bekijken zijn via mobiele devices in onze JUST app.

Persbericht JUST

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers