Ketnet-wrapster Gloria excuseert zich

woensdag 13 januari 2021
Foto: Ketnet - © VRT 2021

Ketnet-wrapster Gloria Monserez, die ook op Studio Brussel presenteert, werd in verlegenheid gebracht door de rebelse Youtuber Acid. Ze heeft intussen haar excuses aangeboden.

De 19-jarige Gloria Monserez had Youtuber Acid uitgenodigd in haar radioprogramma, maar de rebelse vlogger stuurde haar een antwoord dat ze niet verwachtte. Acid maakte een chatgesprek met haar uit 2017 publiek waarin Monserez hem tot 3 keer toe 'Jood' noemde.


De presentatrice zegt dat ze zich het gesprek niet meer herinnert, maar bekent wel dat het fout was. 'Dit valt niet goed te praten. De laatste vier jaar ben ik ook gegroeid en heb ik geleerd, dat blijf ik doen. Ik hoop wij allemaal', zegt ze.

De VRT is niet van plan om verder op de zaak in te gaan nu Gloria zich verontschuldigd heeft. 'Voor ons heeft ze nu juist gehandeld en is de zaak daarmee afgesloten', zo besluit een woordvoerder.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers