Top 40 Nummer 1 Award voor Tones And I

woensdag 13 november 2019
Foto: © Qmusic.nl 2019

De Australische zangeres Tones And I heeft vanmiddag de allereerste Top 40 Nummer 1 Award ontvangen. De 19-jarige artiest ontving de award voor haar nummer 1-hit 'Dance Monkey' uit handen van Qmusic-dj Domien Verschuuren.

Het aanstekelijke 'Dance Monkey' staat al zes weken bovenaan in de Top 40 en de kans is groot dat het nummer komende vrijdag weer hoog eindigt in de enige echte hitlijst. Toni Watson, zoals de zangeres in het echt heet, reageerde bij Qmusic heel enthousiast en dankbaar toen ze de award live op de radio overhandigd kreeg.


Qmusic en de Top 40 zijn dit najaar gestart met het uitreiken van de Nummer 1 Award voor artiesten die op de eerste plaats in de Top 40 eindigen. Tevens zullen op vrijdag 10 januari 2020 voor de tweede maal de Top 40 Awards worden gehouden. Tijdens deze awardshow worden artiesten beloond op basis van hun prestaties in de Top 40 van het afgelopen jaar.

De Nederlandse Top 40 is iedere vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur te horen bij Qmusic en wordt gepresenteerd door Domien Verschuuren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers