Reunie veroorzaakt spanning in eerste aflevering van 'Aaf'

vrijdag 15 maart 2013

In de eerste aflevering van 'Aaf', op zaterdag 16 maart bij RTL 4, stijgt de spanning direct tot ongekende hoogte als een 'onschuldige' middelbare school reŁnie wordt aangekondigd.

Vader Ton (Bas Keijzer) wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin met zijn vrouw Aaf (Annet Malherbe) als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky (Jelka van Houten) binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak die tot dan toe 30 jaar lang in de doofpot zat...

Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks, en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

De Nederlandse remake van de Amerikaans hitserie 'Roseanne' is twaalf weken lang bij RTL 4 te zien. In deze gloednieuwe comedyserie gaat het om een middenklasse gezin waarbij alle dagelijkse perikelen worden gedeeld met de kijker, van het huwelijk met de daarbij horende familie en eeuwige strijd over het huishouden tot opgroeiende puberkinderen en de alles omvattende familieliefde. De cast bestaat, naast Annet Malherbe (Aaf), Bas Keijzer (Ton), Jelka van Houten (zus Jacky), uit de kinderen Lisa Zweerman (Marie, oudste dochter), Mechteld Jungerius (Jozefien, middelste dochter) en Nick Geest (Bennie, jongste zoon).

'Aaf' is ondertiteld voor doven en slechthorenden, en wordt geproduceerd door NL Film en TV.

'Aaf', vanaf zaterdag 16 maart om 20.00 uur bij RTL 4.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers