Reunie veroorzaakt spanning in eerste aflevering van 'Aaf'

vrijdag 15 maart 2013

In de eerste aflevering van 'Aaf', op zaterdag 16 maart bij RTL 4, stijgt de spanning direct tot ongekende hoogte als een 'onschuldige' middelbare school reŁnie wordt aangekondigd.

Vader Ton (Bas Keijzer) wil speciaal hiervoor een foto laten maken van het hele gezin met zijn vrouw Aaf (Annet Malherbe) als stralend middelpunt. In de tussentijd loopt haar zus Jacky (Jelka van Houten) binnen en doet zij en passant een opvallende uitspraak die tot dan toe 30 jaar lang in de doofpot zat...

Ton zou namelijk ooit een wilde nacht hebben beleefd met de organisatrice van de reünie. Aaf daarentegen wist van niks, en ondanks dat het een hele tijd geleden is, is ze boos en gekwetst. Ze weet het zeker; de door Ton zo gewenste gezinsfoto kan hij op zijn buik schrijven, net als de reünie.

De Nederlandse remake van de Amerikaans hitserie 'Roseanne' is twaalf weken lang bij RTL 4 te zien. In deze gloednieuwe comedyserie gaat het om een middenklasse gezin waarbij alle dagelijkse perikelen worden gedeeld met de kijker, van het huwelijk met de daarbij horende familie en eeuwige strijd over het huishouden tot opgroeiende puberkinderen en de alles omvattende familieliefde. De cast bestaat, naast Annet Malherbe (Aaf), Bas Keijzer (Ton), Jelka van Houten (zus Jacky), uit de kinderen Lisa Zweerman (Marie, oudste dochter), Mechteld Jungerius (Jozefien, middelste dochter) en Nick Geest (Bennie, jongste zoon).

'Aaf' is ondertiteld voor doven en slechthorenden, en wordt geproduceerd door NL Film en TV.

'Aaf', vanaf zaterdag 16 maart om 20.00 uur bij RTL 4.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op Eťn.

Dossiers