'Promenade' is terug op NPO 3

zaterdag 1 augustus 2020
Foto: NTR - © Wim Kluvers 2020

Terwijl het belangrijkste deel van Nederland nog volop vakantie heeft, of in ieder geval nauwelijks tv kijkt, gaan Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas deze zomer volop de strijd om de kijker aan met 'Zomer-Promenade'.

Dat is een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses, waarin ook zaken als ziekte, slavernij en de uit-agenda niet zullen ontbreken.


Lukt het Ebbinge & Co grachtengordelfavoriet 'Zomergasten' achter zich te laten? Vanaf 2 augustus, speciaal voor de thuisblijvers, zeven zwoele zomerzondagavonden achter elkaar: 'Zomer-Promenade'! Met Diederik Ebbinge.

'Zomer-Promenade', vanaf zondag 2 augustus om 21.25 uur op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De wereld van Megan Ruddock stort in wanneer Ffion, haar vriend op de universiteit, de littekens op haar arm ontdekt die ze zelf heeft toegebracht. Megan weet niet hoe ze hiermee moet omgaan en loopt weg. Al snel beseft ze dat er geen ontsnappen is aan de chaos in haar hoofd en uit pure wanhoop gooit ze zichzelf voor een naderende wagen. Het begin van een ware nachtmerrie voor Megan, want de eigenaar van die wagen is... Dylan Harris. Dylan zijn geluk kan niet op en hij rijdt met de gewonde Megan de nacht in.

'Hidden', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers