Oranje Leeuwinnen zondag in 'Café Hendriks en Genee'

zaterdag 6 juli 2019
Foto: Veronica/Talpa Network - © Wessel de Groot 2019

Zondag 7 juli om 22.00 uur is de laatste aflevering van 'Café Hendriks & Genee' van dit seizoen te zien op Veronica. In deze wekelijkse live-talkshow op de zondagavond kijken Wilfred Genee en Hélène Hendriks met hun gasten terug op de afgelopen week, blikken ze vooruit naar de komende week én bespreken ze het nieuws van het weekend.

'Café Hendriks & Genee' is een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek. Wilfred en Hélène ontvangen een keur aan gasten, variërend van showbizz tot politiek en sport tot human interest.


Zondag zijn te gast in het café:

- De Oranje Leeuwinnen spelen de WK-finale tegen de Verenigde Staten. Met een tafel vol voetbalkenners, zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, kijken we terug op deze historische voetbalwedstrijd.
- Angela de Jong, de meest gevreesde tv-recensent van ons land, over de tops en flops van het afgelopen tv-seizoen. Haar grote droom komt vanavond uit: ze zit eindelijk aan tafel met Johan Derksen!
- Luv’ is terug! In de jaren ’70 verkochten ze miljoenen platen. Met hun nieuwe single ‘With him tonight’ willen Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout die gouden tijden laten herleven.
- In deze laatste aflevering is natuurlijk weer de populaire Frans Duijts onze huiszanger.

'Café Hendriks & Genee', zondag 7 juli elke zondag te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica. Herhaling zaterdagavond op SBS6, na 'Shownieuws', rond 23.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers