Nieuwe VTM en 2BE starten op vrijdag 29 februari

dinsdag 12 februari 2008

Een unieke gebeurtenis verdient een unieke startdatum. De VMMa lanceert zijn grootste restyling ooit op de schrikkeldag van 2008, vrijdag 29 februari. Vanaf dan zitten KANAALTWEE en VTM, maar ook de nieuwsdienst in een gloednieuw kleedje.

D


e Vlaamse kijker zal niet weten wat er allemaal gebeurt. Op vrijdag 29 februari wordt niet alleen de gloednieuwe zender 2BE voorgesteld aan de kijker, maar ook de nieuwe look van familiezender VTM. Daar bovenop zal ook 'Het Nieuws' vanuit een gloednieuw decor komen.

Zoals eerder bekend krijgen de twee VMMa-zenders een eigen stijl en eigen schermgezichten, maar zullen beiden meer dan ooit complementair zijn. Niet alleen de kijker zal hiervan getuige zijn, ook de reclamemarkt wordt op deze manier bespeeld.

Het nieuwe VTM wordt die vrijdag trouwens op gang getrokken door Koen Wauters en zijn nieuwe show 'Alles Moet Weg'. Nadien start het tweede seizoen van de Nederlandse topserie 'Voetbalvrouwen'.

De juiste invulling van de nieuwe vrijdagavond van 2BE is nog niet bekend. Wel is zeker dat de zender vanaf maart uitpakt met de derde reeks van 'Prison Break', maar ook met een nieuw seizoen van de realityreeks '71° Noord' en 'Hagger Trippy'. Gloednieuw is die andere Vlaamse realityreeks 'Lost in Tokyo' en het eerder aangekondigde '101 Hete Vragen'. (Bron: HBVL)

LEES OOK:
Gloednieuw voorjaar voor VTM
Nieuwe humorshow heet 'Het Achtste Gebod'
'X-Factor' komt terug dit najaar

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers