Minister Wopke Hoekstra in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 14 december 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister van Financiën Wopke Hoekstra is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman maakt de balans op van het afgelopen jaar en blikt vooruit op 2020.


Directeur Boudewijn Poelmann van de Nationale Postcodeloterij komt vertellen over het 30-jarig jubileum van de loterij. Inmiddels is de loterij uitgegroeid tot een van de grootste particuliere goededoelen-organisaties ter wereld.

Presentator Splinter Chabot kiest uit het afgelopen jaar een aantal opmerkelijke politieke fragmenten. Welke politici maakten indruk?

Boer Frans en Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging zijn te gast bij 'WNL Op Zondag'. Over de komende boerenacties en de toekomst van het boerenbedrijf.

'WNL Op Zondag', zondag 15 december om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van Belgi√ę, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van BelgiŽ: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers