Minister Wopke Hoekstra in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 14 december 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister van Financiën Wopke Hoekstra is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman maakt de balans op van het afgelopen jaar en blikt vooruit op 2020.


Directeur Boudewijn Poelmann van de Nationale Postcodeloterij komt vertellen over het 30-jarig jubileum van de loterij. Inmiddels is de loterij uitgegroeid tot een van de grootste particuliere goededoelen-organisaties ter wereld.

Presentator Splinter Chabot kiest uit het afgelopen jaar een aantal opmerkelijke politieke fragmenten. Welke politici maakten indruk?

Boer Frans en Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging zijn te gast bij 'WNL Op Zondag'. Over de komende boerenacties en de toekomst van het boerenbedrijf.

'WNL Op Zondag', zondag 15 december om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers