Minister Wopke Hoekstra in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 14 december 2019

De zondag begint met Rick Nieman. 'WNL Op Zondag' is er op de zondagmorgen, live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, brandende kwesties en prominente gasten.

Minister van Financiën Wopke Hoekstra is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsman maakt de balans op van het afgelopen jaar en blikt vooruit op 2020.


Directeur Boudewijn Poelmann van de Nationale Postcodeloterij komt vertellen over het 30-jarig jubileum van de loterij. Inmiddels is de loterij uitgegroeid tot een van de grootste particuliere goededoelen-organisaties ter wereld.

Presentator Splinter Chabot kiest uit het afgelopen jaar een aantal opmerkelijke politieke fragmenten. Welke politici maakten indruk?

Boer Frans en Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging zijn te gast bij 'WNL Op Zondag'. Over de komende boerenacties en de toekomst van het boerenbedrijf.

'WNL Op Zondag', zondag 15 december om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers