Minister Sander Dekker in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 25 januari 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, brandende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO 1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker is te gast bij Rick Nieman. De VVD-bewindsman wil een speciale gevangenisafdeling voor zware criminelen en gevangenen met een hoog ontsnappingrisico.


CDA-prominent Sybrand Buma en acteur Jon van Eerd over wat Groot-Brittannië ons gebracht heeft. Van Margaret Thatcher tot Monty Python. Komende week nemen de Britten afscheid van de EU.

Beleggingsexpert Janneke Willemse geeft gouden beleggingstips. Vooral nu het spaargeld niets meer oplevert, wordt beleggen steeds populairder. Binnenkort verschijnt haar boek Blondjes beleggen beter.

Regisseur Manfred van Eijk maakte de documentaire 'Het Geheugen van Auschwitz'. Daarin volgt hij een aantal jonge conservatoren die de restanten van het voormalig vernietigingskamp Auschwitz proberen veilig te stellen.

'WNL Op Zondag', met Rick Nieman, zondag 26 januari om 10.00 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island' - koppels (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

De beelden liegen er niet om: er staat hl wat te gebeuren in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. Het nieuwe seizoen start met een extra lange aflevering.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers