Luistercijfers: Qmusic ruikt marktleiderschap

dinsdag 22 oktober 2019

Waar vorige meting het verschil tussen Qmusic en marktleider Radio 538 nog 0,8%-punt was, staan de zenders nu bijna gelijk.

Qmusic noteert in de doelgroep 20-49 jaar een marktaandeel van 15,8%, de marktleider loopt met 15,9% nog slechts een fractie voor. Deze afstand was nog nooit eerder zo klein.


Qmusic groeit opnieuw fors ten opzichte van dezelfde meting vorig jaar. In de belangrijke doelgroep 20-49 jaar laten de cijfers een groei van 6% zien, van 14,9% naar 15,8%. In de bredere doelgroep 10+ noteert de zender 10,1% en vorig jaar 9,6%. Er is al 16 maanden op rij groei ten opzichte van dezelfde meetperiode in het jaar ervoor.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers