Luistercijfers: Qmusic ruikt marktleiderschap

dinsdag 22 oktober 2019

Waar vorige meting het verschil tussen Qmusic en marktleider Radio 538 nog 0,8%-punt was, staan de zenders nu bijna gelijk.

Qmusic noteert in de doelgroep 20-49 jaar een marktaandeel van 15,8%, de marktleider loopt met 15,9% nog slechts een fractie voor. Deze afstand was nog nooit eerder zo klein.


Qmusic groeit opnieuw fors ten opzichte van dezelfde meting vorig jaar. In de belangrijke doelgroep 20-49 jaar laten de cijfers een groei van 6% zien, van 14,9% naar 15,8%. In de bredere doelgroep 10+ noteert de zender 10,1% en vorig jaar 9,6%. Er is al 16 maanden op rij groei ten opzichte van dezelfde meetperiode in het jaar ervoor.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers