Liefde, magie en chaos in tweede seizoen 'The Shannara Chronicles' op MTV

zaterdag 14 oktober 2017
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2017

Na het onstuimige einde van het eerste seizoen keert fantasy-serie 'The Shannara Chronicles' vanaf 15 oktober iedere zondag om 22.30 uur exclusief terug op Viacom-zender MTV.

Oude vertrouwde gezichten en nieuwe helden gaan de strijd aan om het rijk te beschermen.


Een jaar na het grote gevecht zijn The Four Lands compleet uit elkaar gevallen en heerst er chaos. Na het offer en het verlies van Amberle heeft Wil zijn lot de rug toegekeerd en trekt zich terug. Hij legt al zijn focus op het worden van een healer, maar sinds het gevecht is dit een gevaarlijke beslissing. The Crimsons hebben de macht over de vier landen overgenomen en inwoners vrezen voor hun leven nu zwarte magie hoogtij viert. Ze zwerven door de vier landen waar zij magiërs intimideren of nog erger: vermoorden. Wil nadert zijn einde wanneer hij aangevallen wordt door een Crimson, maar zijn leven wordt gered door de mysterieuze Mareth.

Er is maar één ding dat Wil moet doen, nog een laatste keer voegt hij zich bij de heldhaftige strijders om rust en vrede terug naar The Four Lands te brengen. Zal Wil het Shannara zwaard kunnen vinden om zo de strijd tegen het kwaad eens en voor altijd uit te vechten?

Uit het eerste seizoen zullen Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander) en Marcus Vanco (Bandon) als vaste castmembers terugkeren. Hiernaast zie je Vanessa Morgan ('Finding Carter'), Malese Jow ('The Flash'), Gentry White ('UnReal'), Caroline Chikezie (Everly) en Desmond Chiam ('NCIS: Los Angeles') voor het eerst in 'The Shannara Chronicles'.

'The Shannara Chronicles S2', vanaf 15 oktober elke zondag om 22.30 uur op MTV. Na afloop kun je de aflevering direct terug kijken op mtv.nl.

Persbericht Viacom Benelux
http://www.mtv.nl
Meer artikels over MTV NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers