'Koning Voetbal' trapt nieuw seizoen af met Van Barneveld, Verbeek, Pastoor en Kemper

zondag 2 november 2014

Om maandag 3 november wordt het derde seizoen van 'Koning Voetbal' afgetrapt bij RTL 7. In de basis staan weer presentator/spelverdeler Jack Spijkerman en teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas.

Acht weken lang buigen de mannen zich weer over de vele voetbalkennisvragen die het programma voor ze in petto heeft, zoals: Welke WK-legende luisterde naar de bijnaam Mazzola? Of: Tegen welk land maakte Arjen Robben in april 2003 zijn interlanddebuut?


De teamcaptains worden in de eerste aflevering ondersteund door darter Raymond van Barneveld, presentatrice Geraldine Kemper en trainers Alex Pastoor en Gert Jan Verbeek. Kees Prins doet de ode in de seizoensopener en thuis kunnen voetballiefhebbers weer hun parate kennis testen met de gratis 'Koning Voetbal' app.

'Koning Voetbal', vanaf maandag 3 november om 22.00 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers