Kom naar de opname van 'Toppers van Oranje' met oa. Mieke en Dennie Christiaan

vrijdag 22 juli 2016

Zaterdag 23 juli kan je bij TV Oranje om 19.30 uur weer kijken naar een aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je opnamen die in mei werden gemaakt in Europarcs Resort Limburg in Susteren.

In deze aflevering optredens van Zus, Jean Jr. & Joey Knipping, Sjoerd Mertens, Amanda Hummé, Johan Veugelers (foto), Lenie Gerrits, Driekes en Alessandro.


Zondag 24 juli is 'Toppers van Oranje' te gast op Paviljoen de Rietzoom in Kropswolde (Groningen), met optredens van o.a. Dennie Christiaan, Frank Galan, Anneke Douma, Marlous Oosting, Danny Diëgo, Joey Hartkamp, Mieke, René Becker, Wimmie Bouma en Elz Bakker. Kijk voor meer informatie op toppersvanoranje.tv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers