Kom naar de opname van 'Toppers van Oranje' met oa. Mieke en Dennie Christiaan

vrijdag 22 juli 2016

Zaterdag 23 juli kan je bij TV Oranje om 19.30 uur weer kijken naar een aflevering van 'Toppers van Oranje'. Deze keer zie je opnamen die in mei werden gemaakt in Europarcs Resort Limburg in Susteren.

In deze aflevering optredens van Zus, Jean Jr. & Joey Knipping, Sjoerd Mertens, Amanda Hummé, Johan Veugelers (foto), Lenie Gerrits, Driekes en Alessandro.


Zondag 24 juli is 'Toppers van Oranje' te gast op Paviljoen de Rietzoom in Kropswolde (Groningen), met optredens van o.a. Dennie Christiaan, Frank Galan, Anneke Douma, Marlous Oosting, Danny Diëgo, Joey Hartkamp, Mieke, René Becker, Wimmie Bouma en Elz Bakker. Kijk voor meer informatie op toppersvanoranje.tv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers