Kefah Allush en Céline van Gerner op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 19 oktober 2019

Zondag 20 oktober zijn programmamaker Kefah Allush en oud-turnster Céline van Gerner te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Programmamaker Kefah Allush, te gast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, werd afgelopen week onderscheiden met de Sonja Barend Award voor het beste televisie-interview van het jaar. Hij kreeg de prijs voor zijn interview met oud-bevelhebber Peter van Uhm in het EO-programma 'De Kist'. Allush is al jarenlang de interviewer voor het programma 'De Kist'.


Céline van Gerner, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, stopte eerder dit jaar, na aanhoudend blessureleed, met turnen. Bij het afgelopen WK trad de nu 24-jarige Van Gerner op als analist bij de NOS. Als actief turnster won ze onder meer vier wereldbekerwedstrijden. Ze nam twee keer deel aan de Olympische Spelen.

In 'De Perstribune' staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met in de rubriek De Media Archieven onder meer aandacht voor de dood op televisie.

'De Perstribune' wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers