'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen': september

zondag 8 december 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

Maandag 9 december is de negende aflevering van de MAX-dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' te zien. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten.

Evert wilt niet meer met Hendrik praten na hun ruzie en in de koffiekamer gaat het over niets anders dan het overlijden van mevrouw Pot. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten. Steeds meer bewoners krijgen een brief met informatie over hun overplaatsing. Ondertussen geeft meneer Bakker Nederlandse les aan de asielzoekers in het tehuis en beraamt Graeme plannen voor het verzet tegen z’n verhuizing. De Omanido’s nemen afscheid van Grietje, want ze gaat verhuizen naar Haarlem. Leonie probeert Hendrik te overtuigen de ruzie met de koppige Evert bij te leggen, nu het nog kan…


'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is' - September, maandag 9 december om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers